Ma este mutatják be a FOX-on a Battlestar Galactica alkotója, Ronald D. Moore legújabb alkotását, a Virtualityt. A műsor eredetileg sorozatpilot funkciót töltött volna be, ám egyre inkább úgy tűnik, hogy nem lesz sorozatberendelés; a pilotot egyszeri kétórás tévéfilmként tálalja a csatorna.

A Virtuality társalkotója és a pilot írója, Michael Taylor most tíz érvet hoz arra, miért is tesszük jól, ha megnézzük a mai pénteki estén a kétórás filmet. Feltétlenül továbbítsátok mindenkinek, különös tekintettel Amerikában élő, nézettségnövelésre alkalmas ismerőseiteknek!

Lássuk az érveket a lapozás után!

10. Ingyen "Ron Moore spanja" baseballsapka (amit amúgy kizárólag a "Ron Moore Napon" lehet kapni a Dodgers stadionban).

9. Helyjegy a következő évi Comicon legmenőbb paneljére!

8. Hozzájuthatsz saját, külön bejáratú, könnyen összeszerelhető Phaeton űrhajódhoz; kezeléséhez nem szükségeltetik pilótaengedély, amennyiben a Naprendszer területén belül maradsz, és mindig hordasz sisakot.

7. Mi mást csinálnál péntek este? Ömm, okés, elfogadom, ez elég gázos érv, de hát ezért van csak a hetedik helyen.

6. Igen, tudom, azzal, hogy megkérlek, továbbítsd ezt az üzenetet, lényegében bevonlak egy popkulturális piramisjátékba. De próbáld így felfogni: Az elsők között kapcsolódsz be! Így hát azt követően, hogy ezt a levelet már tíz emberöltőn át továbbították, nos, 100 milliárd embernek vághatod a fejéhez, hogy "én megmondtam", amikor visszaírnak, hogy tetszett nekik a film!

5. Anyukámnak így lesz mivel hencegnie.

4. Azzal, hogy otthon maradsz, és a filmet nézed, nem fogyasztasz benzint, és segítesz megóvni a környezeted! Ez társadalmilag felelős!

3. Miután megnézted a műsort, már te is be tudod majd építeni a "virtualitás" szót egy mondatba!

2. Mert ha elegen nézik a műsort e hét pénteken, van rá esély, hogy tényleges tévésorozat lesz belőle. És az első számú érv, amiért be kell próbálnod a "Virtuality"-t pénteken, és erre kell buzdítanod a haverjaidat is:

1. Mert kicseszettül jó!

(A top 10-t itt lehet eredetiben is elolvasni.)