Tudom, hogy nem szólunk időben, de hátha lesz, aki el tud jönni: holnap este hét órától a delta krú többségével és pár ismerőssel tartunk egy kisebb ivászatot találkozót. Aki ott volt a korábbi BSG találkozókon, az tudhatja, hogy remek hangulatra és piszok jó társaságra lehet számítani, ráadásul most bővülni fogunk a szerepjátékos szcéna egy elég kemény magjával, úgyhogy unatkozni biztosan nem fog senki.

A helyszín, akárcsak az előző BSG-blogtalálkozónál, a Trapéz, ami a Corvinus egyetem mellett van (térkép emitt), úgyhogy egyáltalán nem nehéz odatalálni. Az érkezők mindenesetre ne úgy próbáljanak érdeklődni a vendéglátósoktól, hogy "merre van a blogtalálkozó", mert az összeröffenés elég spontán lesz. Egyszerűen keressétek a leghangosabb társaságot, lehetőleg az emeleten, mert valószínűleg ott leszünk.

Nem ez az utolsó alkalom, hogy sort kerítünk ilyen találkozóra, úgyhogy legközelebb igyekszünk előre jelezni a dolgot. A nyereményjáték ezúttal elmarad, és gitárosokat sem rendeltünk, de ők ettől még lehet, hogy megjelennek. Mindenkit szeretettel várunk, a mi oldalunkról pedig Sintre és énrám biztosan számíthattok, valamint Diogenes és Gaines is jelezték a részvételüket.