Régi kedves ismerősünk és kommentelőnk, Novi nemrég kiérdemelte a világ legszerencsésebb embere címet, ugyanis nemcsak, hogy ott lesz az idei Comic Conon, de elmegy Bear McCreary koncertjeire, és pénteken részt vesz a zeneszerző által tartott sajtótájékoztatón is.

Ezt a páratlan lehetőséget osztotta meg a comment:commal és a delta bloggal, hogy együttes erővel halmozzuk fel azokat a kérdéseket, amelyekkel betámadhatja majd a Battlestar Galactica komponistáját, valamint azt a két színészt, akik vele együtt tájékoztatják majd a sajtót, azaz Edward James Olmost és Grace Parkot.

Novi holnap már utazik, de péntek estig van ideje olvasgatni a javaslataitokat, amelyeket a c:c-n és itt is vár. Elsősorban Beart célozzuk meg a kérdésekkel, hiszen "a készítők" nem lesznek jelen, és a színészek A-tól Z-ig mindent elmondtak már a sorozatról meg a kedvenc élményeikről az elmúlt öt év alatt. A későbbiekben is érdemes lesz figyelni, mert ha minden klappol, Novi a saját blogján és/vagy a commenten biztosan tolni fogja az infókat a Comic Con legfontosabb eseményeiről. Amennyire tudjuk, mi is követjük az infókat, és az sfportalon is készülhettek a naprakész összefoglalókra.

A tovább mögött idézem Novi bácsi caveatját, aztán dőlhetnek a kérdések ezerszám.

Novi: "Azt gondolom, elsősorban Bear McCreary-re és a ZENÉRE koncentráljatok! Ez nem egy Comic Con panel, hanem a most megjelenő negyedik szezon zenéjének a promóciós koncertje és az ahhoz kapcsolódó sajtótájékoztató. Tehát ne a BSG sztori csűrcsavarjairól, hanem inkább a személyekről - Bear, Olmos, Grace - érdeklődjetek. Azokra ugyanis BIZTOSAN tudnak majd valamit válaszolni. A BSG "megfejtését" ne itt várjátok. És hagyjáték békén Olmos-t a "Lófász! Nehogymá'!" sztorival is. Köszi."